Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara müsait şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dışarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kadar acil durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu baplar 360 kademe ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye munis halde üretilmeleridir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Düzen konstrüksiyonsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve Yangın Merdiveni Kapısı teltiksiz olmalıdır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu kalıp denetçi edilmelidir. 

Yangın merdivenine başüstüneğu derece yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği henüz bir küme önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına neden olmaktadır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu nedenle daha koca bir fiyata Yangın Kapısı Fiyatları malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi derunin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış yangın kapısı merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page