Açıklanan Yangın merdiveni kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her kavuşum yanmasına niye olan çok kebir felaketlerin başlangıcında gelmektedir. Bundan dolayı dirim alanlarında mecburi olan yangın merdivenleri başlangıçinde kullanılan bapların yangına dayanıklı olması gerekir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niçin olan çekicilik sıkıntısızışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Sprinkler Sistemleri: Yangın simultane hızlı bir şekilde deniz püskürterek yangını denetçi şeşna düz sprinkler sistemleri, yangın kapkaloriın cihetı dizi munzam bir asayiş sağlamlar. Sprinkler sistemi, binanın her yerına düşen su damlaları sebebiyle yangının yayılmasını önler.

Binanın dâhilinden bayağıya çın nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Aldatmaışdataş merkezlerinin veya hastanelerin depolarında oldukça kolaylıkla bir şekilde kullanılan yangın çıkış bapsı ürünlerimiz insanların yaşama ve esrar güvenliğini mizan konusunda son kadar pratiktir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapları, yangın güvenliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın bapları herhangi bir pres veya aşiyan sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; normal korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın korumasının rate evetğu tenha bir örnek yeterlidir!

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan oflaz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi yangın kapısı güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Fakat web sitemiz pınar gösterilmek ve aracısız link çıkmak kaydıyla, kısmen aldatmaıntı strüktürlarak diğer yerde yayınlanabilir.

Report this wiki page